Vyhledávání


Kontakt

Zemně v písku

E-mail: Kill3rM3trix@seznam.cz

(K)Akal(i)

13.10.2014 19:33

Akali, jednoho dne, když byla, na cestě domů, se rozhodla, že, půjde nabrousit nože do obří, velkolepé, vlhké, mokré, deštné, jungle (čti džungle). Totiž, ony čepele, se nejlépe brousí, o kůru stromu, který roste pouze v jungli (nezapomeň to číst džungli). Cesta do jungle, byla přes šatny, do kterých tedy zavítala, aby se mohla převléknouti, ze svých úplých upocených, ninja-kunoichi masta flippin šatů. 

A tak tedy, pomalu, ale lascivně ze sebe sundavala, přilnavý, kyselynou máselnou promočený, vlhký, lesklý, a obrysy odhalující top(není myšlena horní linka na summoner's rift). Byla z ní cítit pohlavní dospělost, ba dokonce i vyspělost. Náhodný, pro nás za tím neznámý, pozorovatel, jí pozoroval, když se odoďévala. Ve chvíli, kdy tento přímo, fajnšmekrovsky voňavý, mokrý díl obleční, dopadl na zem, byli odhaleny, velmi intenzivně tvarovaná ňadra naší hrdinky. Když je viděla, celá lesklá od potu, nadzvedla je, aby se sama jich dostatečně nabažinovala. Pak ale, se ukázalo, že pro náhodného Voyeur (někdo kdo se navás kouká) byla daleko zajímavější nežli si to původně myslila. Ukázalo se že v jejých, také velmi promočených, bottomech (taky není lajna, myšleno jako kraťásky), je něco, co v normálních dívčích kraťáscích, nemá za normálních okolností co pohledávat. A když je ze sebe pomalu vzpustila, bylo to jasné, měla chlupatý, zakrslý, a také navlhčený šulýn.

Voyér utekl, když mu došlo, co všechno získá, když si na Akali(ho) počíhá. A tak tedy číhal. Ve  obří, velkolepé, vlhké, mokré, deštné, jungle (čti džungle).  Čekal, a věděl proč, protože Akal(i) se mu moc a moc a moc A MOCNĚ líbil. Akal(i) tedy šela ze šaten, již z více reprezentativním ochozem.

Gnar, toť náš voyér, šel, před naši cestu. Na které šael náš(e) Akal(i). "Ahojky, myslím, že jsem se stratil, můžeš mi ukázat kudy, domů?" řekl překvapivě, a nelítostně milým, a lehce podezřelým hlasem rozkožný gnar. Akali hned napadl nápad, který by napadl, jen ty křeří, by napadli, bezbrané zvířátko. On ale však nebyl zvířátko, on je přece stejně vyspělý jako ona, je to vlastně úplně jako ten samý druh. Řekl si Akal. "Pojď, ukáži ti kde bychom se mohli, zákeřně, tedy, chtěl jsem říct, krásně, dostali k tvému domu." Vyklouzlo Akalimovi. Gnar vysokým a pyšťyvým hlasem. Odpověděl. "Ano tedy."

A tak tedy Akali, šela a když se dostali na mítinu, byla gnar zván za gnáří ramena, a byl Přidržovávání k zemi. Bylo to akalem. Který ho držek k zemi. K té studené, až páchnoucí chladem zemí která byla cítit, až rozklázadícími se nosdramy urgothovo. Akali vytáhl svůj estrogeny zničený šulýn, a nasměroval ho k huňatému zadnicovi gnarovo. Gnar si řekl že to je ono. "Akali, co to děláš." ptal se gnar, nebylo mu odvěceno, a byl brutálně prohnán jeho řitní vchod. Gnar se rozhodl pro pomstu "HEJ AKALI!" akali se podiví "Hmmm?", řekne, a gnar "AKALI, Já ti ukážu, jak bychom KAKALI." A lhostnejně, brutálně, dychtivě a pucho-plně, vypustí pevný, zdravý obsah svých útrob na akaliniho PENIS!!! Akali se podivil "HEEJ!!! TOS NEMĚL."

Gnar zčervená, ale né studem, ale HNĚVEM, zvětší se, mnohotinásobně, na OBŘÍ, MACATÉ, A PÁCHNOUCÍ MONSTRUM. Akala pod sebe tvrdě podhodí, a svým masivně obřím lulánem, se do něj zaboří. A řve "JAK SE TI TO LÍBÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ?!"""""""" Q - W - E- R šutr!!!!!!! scock!!!! bouchnutí a ŠKRÁÁÁÁBNUTÍÍÍÍ! Gnar se následobně otočí bez vynoření jeho lulána, a pořádne na akali, kakali. Zvuky při tom vydával přímo nelidské, až ostudné, ale pro něho to bylo vítěstvý. Pořádně všechno po akalovi rozmazal a pokračoval v tvrdém ojízdění jeho otvoru.

Žíla na gnarovo penisovi, přímo stimulovala Akaliho prostatu, a ten bezprodlení stříkal přes celou runnneteru. Tak moc, jako nikdo nikdy předtím, Gnar, při vypuštění symbolu svého neskrotného touhy, se proměnil v malého, a ulehl do změti koblížků které spočívaly na hrudi akali. Oba poté usli v obětí.