Vyhledávání


Kontakt

Zemně v písku

E-mail: Kill3rM3trix@seznam.cz

Předzvězd kloktání

29.09.2014 00:24

Jednoho krásného dne se Urgot rozhot že oholit nohy půjde do šaten, šatny byly nezatuchle vytřený. Urgot si sebou nesl holítko do šaten protože si hodlal skrášlit, nohy. Když do šanty došel, šel doprostžet šatny. Najendou pociťoval jak ho něco plácnulo přez zadek a to ho přrušilo ve vyklopování svým nohou z podstavce ve kterém má nohy, tělo i nohy. To co ho plácnulo v šatně přes zadek bylo mórek promrzající jakoby to bylo ze železa, z podobného železa jako okapy u šaten. Rychle se otočil any se podíval co železného ho plácnulo přes zadek, zjistil že to byla Yorickova lopata.

''Nehol jsi nohy Urgot e  mně se to líbí takle'' ponesl nadnešeně Yorik a poutlemil se. Urgot přestal myslet na vyklapování svojich noch z podstavce a začal Yoricka vášnivě olisovat. Netrvalo to ale dlouho, protože rovnou skočili na věc, přímo tady v šatnách. V těchto špinavých vytřených šatnách. Tyto šatny už skoro 5 let sloužili ne k převlíkání, ne k svlíkání ani k nohou holení a vyklapování, ale k prrasárnám.

Yorick, který již neměl nic na sobě vzal svojí lopatu a snažil se jí Urgotovi nežně nacpat do zadku jehož existence je diskutální. Jweho zadek nemohl najít a proto lopatu vyhodil od sebe pryč daleko. Vzal do svích rukou svůj mužný lulák a přilnavě ho narval Urgotovi do pusy jejíž existence byla potvrzena. ''Pořádně ho vykuř ty jeden chlípný sešívaný plišáčku'' šeptal Yorick zatímco mu Urgot kouřil jeho lulánské péro. Yorick v tu chvíli využil příležitosti a snažil se vyfistit Urgotovi cosi cosi co kdysi nejspíše možná asi bývalo jeho čímsi jako roura. ''Ne na tohle, nejsem, připravenej Yořki'' smutně řekl Urgot a pokračloval v kouření .. ''Dobře chápu v pohodě už se o to nebudu pokoušet promiň...'' řekl rozrušeně vzrušený Yorick. Urgot dále pokračoval v kouření a Yorickovi se to líbilo, bylo to poznat v jeho hlasitém vzlikání. Moc si to oba užívali jak Urgot Yorickovi lízal čuráka a koule a čuráka a koule a koule. Yorickovo výkřiky přibývali na intenzotě protože Urgotovo kouření přibývalo na jakosti. ''Už-už-skoro....'' sténal Yorick.

Q-W-E-R !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Přezvjezd válki !!!!!! Předsvěsd nákazi!!!! Předzvězd hladomoru a smrti !!!!!!!!  Urgot se šíleně vyděsil ale už je pozdě už je v pasti. Yorickův obraz se pravou rukou chopí spektrálního goula a levou rukou chopí se rRozskládajícího se goala a na penis si nabodne žravého goala a všechny je najednou vloží goaly do dirky Urgota. Při tomto aktu podrazu se Yorick nevzpous´taně vypustí do Yorickova hrdla. Načež se Urgot začně dusit poté Yorick, vydná svůj ochabující se penis, z jeho chřtánu a pomalu, s neutuchajícím smíchem odejde.

Předtím než úplně opustí prostor šaten si Yorick povznešeně vyhoní péro nad bezvládným tělem Urgota. Urgot už je na pokrai svých sil ohledně dušení, už je skoro, celáý udušený ale chtěl jsi nejdřívě vybrat svá poslední slova a tak musel začít kloktat ''Zatraceně Yoricku ty filuto tys mně zase předvezl'' načež umřel, ;