Vyhledávání


Kontakt

Zemně v písku

E-mail: Kill3rM3trix@seznam.cz

Tatarka a Kečup (Kill3r & M3trix)

24.09.2014 22:02

Vladimir měl veliké problémy. Problémy veliké jako hora. Hora která je větší než ty problémy. Taková to hora byla. A ta hora. Na ní žil. Div se ta hora nezrozprdla, když musela držet tak veliké problémy jako byli ty jeho Vladimírovi problémy. Byli veliké.

A ty problémy, totiž, vladimír, pokaždé když šel do šaten, přemýtal. Přemýtal ty problémy které se u něj nashromáždily, za tu velikou dobu, která byla taky větší než tak hora. Vždy když se převlíkal, mu ukápla krvavá slza. Z toho, jak moc byl namočen ve svých problémech. 

A tak tedy se již před lety, rozhodl že když takové problémy, které jsou tak veliké, má již tak velikou dobu, tak by bylo nejlepší, se rozhodnout že, master yi bude jeho psycho-terapeutem. Protože master yi, studuje wuju (čti vůdžů), které klidní tělo i mysl. Naštěští prostože Vladimír potřeboval sklidnit jenom mysl, a né tělo, tak stačilo zaplatit polovic co by jsi maste yi normálně účtoval. 

A tak chodil k mástru yímovi, každý den, po brutálním zmasakrováním, z masa chovájících se lidí. Ale to jeho veliký problém nebyl. Ten problém řekl mástru yímovi osobně. "Pane yí. Mám problém, je veliký." Master yi, se samolibě usmál. "Tak veliký říkáš?" A poškrábal se pomalu, ale smyslně, ve svém opancířovaném rozkroku. Toto poškrábání, nebo spíše, prohrábnutí, bylo analogické k prohrabávání půdy, před sklizní. Toť aby to všechno potom lépe rostlo. A tak se tedy dělo. Jednoduché nedorozumění, a již si Yíhovi spůsobil sám erekci. Která byla naštěstí pro Vladímíra skryta pancířem. Vladimír si tedy dopovídal se svým psycho-terapeutem, a tak tedy šel se převíknout z terapeutických oblečních do šatny, aby si ze sebe terapeutické oblečené sunda.

A tak tedy Vladimír ten den nestihl sdělit svůj veliký problém Mástru Yímovi.

Současně byl k mástru yímovi naverbován další pacient. Teemo.

Teemo byl neskonale zavázán mástru, protože jeho problém, byl podobně veliký, jako ten Vladimírův. Narozdíl o nějž, se mu podařilo ho vvřknouti mástru. "Mástre, já jsem si vždy představoval, jak jsem použitý, ó panem, Vladimírem, jako, prachsprostý, tampón. A tato myšlenka ve mě čím dál tím více sílila. A již tomu nedožu odolat. CO mám podle vás dělať?!!" Master se zamislel a došlo mu že takovou podívanou si nemůže nechat ujít. A tak se tedy rozhodl že těm dvoum lehce pošoupne vtah kupředu. Problém je že to mu ještě Vladimír nezdělil jak moc veliký jeho problém je.

"Mástře, musím se přiznat proč podstupuji terapii. Já si totiž, každý den, co se vracím, ze, zabíjení lidí. Potkávám veigara. A představuji si něco strašlivého, co ale bohužel ovládá krev v mém těle takovým způsobem, jako nic jíného." Mastre odvětil: "Jakým způsobem?" Vladimír: "Do mého mužství, po tisíci letech, je několika couly krve, vehnán život." Master se znovu zamilesle: "A co strašlivého si přestavujete?" Vladimír na chvíly zmlkl a pak pravil: "Představuji si jak využívám drobné, přesto kluzké, tělo Veigara, ve svůj prospěch jako... TAMPÓN!". Mastrovi se udělalo špatně, ale z pomyšlelní na vladimírův mužství se mu udělalo o něco lépe.

Veigar se v té době rozhodl, že přestane být zlý, a najde si kamaráda v mástru yím. A povídají si. Když tu náhle vyřkne Mástr něco nečekaného. "Vladimíre, měl jsi někdy pocit, že ženy nejsou pro tebe dostatečně přitažlivé?" To veigara zarazilo. Stejně jako se následovně do Veigara zarazil MASTRŮV PYJ. "Protože já jsem ten pocit měl od té chvíle co jsme přátelé!!" A hrubě, přesto delikátně přirážel do veigarova drobného těla, konkrténěji do jeho úzkého kaďáku. "Ach, mástře!!! Jsem nyní lačný, nakrm mě!" řval Veigar bolestnou slastí. Master yi odvěťuje "Já jsem ten druh člověka, co si míchá tatarku s kečupem." A vyndá svůj nestydatě stydký pyj z Veigarovy dírky, a obsah jeho varlat nechá vystříknout na jeho obličej, zatímco si pořeže ruku mečem, a krví potřísní jeho obličej aby stvořil mix připomínající tatarku s kečupem. Veigar se tedy nasytil. 

Master postupně začal tahat za nitky aby dokončil svůj dokonalý plán. Najednou k sobě pozval všechny jeho pacienty a Veigara.

Následně v šatnách, ve kterých nebyl Vladimír, který byl vedle, svlékl Veigara, a jeho šaty, dal Teemovi. A řekl Teemovi, aby si splnil svůj veliký problém. Zatímco tak šel konat, tak si Master všiml že Veigar je nyní bez oblečení. A tak se opakovala, ta činnost, která tolik připomínala, výrobu, tatarky a kečupu. Zatímco se Master koukal jak Vladimír rve Teema v domění že jde o Veigara, do svého enormě převyslého, krvácejícího penisu. Všichni nakonec vyvrcholily, a stvořily dostatek tatarky a kečupu, na to aby se jím nasytila Ionia, na 100 let.